PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > Windows Smartphones > Devices > Motorola Q

Notices



Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-05-2007, 03:30 PM
whistler's Avatar
N00b
Offline
Location: Sinking Spring, PA
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 46
Reputation: 0
whistler is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to whistler
UNABLE TO CONNECT!!= VERY FRUSTRATING

Multiple times a day I'm forced to reset my Q because of the 'unable to connect' error. I'm either trying to access a web page or I'm trying to manually send/receive email.

I've read other sites and they said to update the vision profile. I did this and nothing.

I've called Tech Support and they're clueless. They're suggesting a HARD RESET.

Anyone having this problem? This is the ONLY thing I don't like about the Q.
__________________
Yes, that is my phone. What else do you think it could be?
  #2 (permalink)  
Old 02-05-2007, 04:14 PM
Malatesta's Avatar
Moderator/WMExperts Staff
Offline
Pocket PC: Pure, TP2, Snap, Ozone, Intrepid,Treo Pro
Carrier: Sprint
Location: NY
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2,413
Reputation: 3635
Malatesta is still contributing even after becoming a VIPMalatesta is still contributing even after becoming a VIPMalatesta is still contributing even after becoming a VIPMalatesta is still contributing even after becoming a VIPMalatesta is still contributing even after becoming a VIPMalatesta is still contributing even after becoming a VIPMalatesta is still contributing even after becoming a VIPMalatesta is still contributing even after becoming a VIPMalatesta is still contributing even after becoming a VIPMalatesta is still contributing even after becoming a VIPMalatesta is still contributing even after becoming a VIP
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
I have never seen this
__________________
  #3 (permalink)  
Old 02-05-2007, 11:03 PM
widdlewade's Avatar
N00b
Offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 31
Reputation: 0
widdlewade is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
I've had this problem a number of times..
The fix is basically enabling PCS Vision
Go to Settings, keep going to G.more....until you get to the PCS Vision Menu. Open the Menu by hitting A...Select A.PCS VIsion and make sure it's on enable, NOT disable. Hit Done, and you should be good to go. If it still isn't working after enabling it, you need to update the vision profile again.
Good Luck, remember customer service and the stores don't really even get these phones until next week, so they won't be much help.
  #4 (permalink)  
Old 02-07-2007, 12:52 PM
whistler's Avatar
N00b
Offline
Threadstarter
Location: Sinking Spring, PA
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 46
Reputation: 0
whistler is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to whistler
that doens't work. I'm always enabled for VISION. At times I get a 1012 error when I try to update the vision profile. As usual, to fix it, I have to power off and on.

Very frustrating..
  #5 (permalink)  
Old 02-07-2007, 12:57 PM
whistler's Avatar
N00b
Offline
Threadstarter
Location: Sinking Spring, PA
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 46
Reputation: 0
whistler is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to whistler
I'm not the only one..

http://www.everythingq.com/forum/spr...html#post20472
  #6 (permalink)  
Old 02-10-2007, 10:15 AM
ericshmerick's Avatar
Lurker
Offline
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
Reputation: 0
ericshmerick is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
I'm having multiple "cannot connect" problems as well. Also, my Sprint Q just locks up every other day or so (Agenda One the only 3rd party sw on my device). The Sprint Q needs an update in a bad way.

Some have had success with a replacement. That makes me think we have a bad batch of Q's or something. I'm going to request a replacement and hope for a firmware upgrade!!
  #7 (permalink)  
Old 02-10-2007, 10:36 AM
pzztgotbagz's Avatar
X Communicated User
Offline
Pocket PC: IPHONE 4
Carrier: Sprint
Location: houston
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 877
Reputation: 1590
pzztgotbagz is halfway to VIP status based on reppzztgotbagz is halfway to VIP status based on reppzztgotbagz is halfway to VIP status based on reppzztgotbagz is halfway to VIP status based on reppzztgotbagz is halfway to VIP status based on reppzztgotbagz is halfway to VIP status based on reppzztgotbagz is halfway to VIP status based on reppzztgotbagz is halfway to VIP status based on reppzztgotbagz is halfway to VIP status based on reppzztgotbagz is halfway to VIP status based on reppzztgotbagz is halfway to VIP status based on rep
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
i have a ? for all people having problems are u doing the ##debug# menu and turning the ddtm off? i have not done it in a few days and have not had a problem but it seems after u turn ddtm off i have the unable to place call errors? just a little thing to check out.
  #8 (permalink)  
Old 02-20-2007, 11:03 AM
whistler's Avatar
N00b
Offline
Threadstarter
Location: Sinking Spring, PA
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 46
Reputation: 0
whistler is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to whistler
I think I've found a trend here....

When I receive/place a call and then try to go into Vision afterwards (not always RIGHT after) but after, it won't connect.

I've now made it routine to restart the phone after each call.

Annoying... Um, that's an obvious question..
  #9 (permalink)  
Old 02-22-2007, 09:41 PM
widdlewade's Avatar
N00b
Offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 31
Reputation: 0
widdlewade is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quote:
Originally Posted by whistler
I think I've found a trend here....

When I receive/place a call and then try to go into Vision afterwards (not always RIGHT after) but after, it won't connect.

I've now made it routine to restart the phone after each call.

Annoying... Um, that's an obvious question..
I've tested this, and I do not have this problem with the incoming/outgoing call----unable to connect problem. I was starting to have the unable to connect problem too, so that's why I checked. I rebooted, did the EV-DO hack, and had the phone do its update PCS Vision thing...NO problems since.
  #10 (permalink)  
Old 02-23-2007, 09:52 AM
whistler's Avatar
N00b
Offline
Threadstarter
Location: Sinking Spring, PA
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 46
Reputation: 0
whistler is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to whistler
i'm too lazy this morning.. can you lead me to the ev-do hack.......
Closed Thread

  PPCGeeks > Windows Mobile > Windows Smartphones > Devices > Motorola Q
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 04:38 AM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com