PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Notices


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old 05-18-2009, 03:29 PM
adriel_lofton's Avatar
Lurker
Offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Reputation: 0
adriel_lofton is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Angry Re: CRICKET PST Settings Thread! by Ryan Mogul

i follow all ur instructions now i kant kall out
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 05-29-2009, 12:25 PM
BiggDadd73's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: Sprint 6700
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Reputation: 0
BiggDadd73 is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: CRICKET PST Settings Thread! by Ryan Mogul

same here. I followed all the instructions listed but can't make or receive a call or OTA!
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 06-02-2009, 07:16 PM
Tazzo187's Avatar
N00b
Offline
Pocket PC: PPC6800
Carrier: Cricket
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 35
Reputation: 0
Tazzo187 is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: CRICKET PST Settings Thread! by Ryan Mogul

i have my phone "kinda" flashed to cricket i have done alot of stuff to this phone my BL is currently [TITA100 MFG
[SPL-2.40.Olipro
[CPLD-9
ok now to the point. how to i get my SPT code set to all 0's ? i have sprint mogul
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 06-02-2009, 08:01 PM
Tazzo187's Avatar
N00b
Offline
Pocket PC: PPC6800
Carrier: Cricket
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 35
Reputation: 0
Tazzo187 is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: CRICKET PST Settings Thread! by Ryan Mogul

Quote:
Originally Posted by Tazzo187 View Post
i have my phone "kinda" flashed to cricket i have done alot of stuff to this phone my BL is currently [TITA100 MFG
[SPL-2.40.Olipro
[CPLD-9
ok now to the point. how to i get my SPT code set to all 0's ? i have sprint mogul

nvm didnt see he unlock pack
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 06-09-2009, 05:56 AM
agreen7780's Avatar
Lurker
Offline
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Reputation: 0
agreen7780 is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: CRICKET PST Settings Thread! by Ryan Mogul

i followed all of the instructions in the folder and in the posting but still when i try and call cricket it says that is unable to program my wireless phone i have tried these directions with a few different prl's and still get the same issue
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 06-17-2009, 12:28 PM
rgustum's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: titan100
Carrier: tmobile
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Reputation: 0
rgustum is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: CRICKET PST Settings Thread! by Ryan Mogul

I have run the prom update. when i go to enter the unlock code on my titan i enter all zeros and it says invalid code. whats up
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 06-19-2009, 12:53 PM
Limegrntaln's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: Sprint Mogul HTC 6800
Carrier: CricKet
Location: Litchfield Park AZ
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 167
Reputation: 465
Limegrntaln is becoming a PPCGeeks regularLimegrntaln is becoming a PPCGeeks regularLimegrntaln is becoming a PPCGeeks regularLimegrntaln is becoming a PPCGeeks regularLimegrntaln is becoming a PPCGeeks regular
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: CRICKET PST Settings Thread! by Ryan Mogul

Whatever you cant get figured out with this tutorial you can try the one I posted 14 months ago here..
http://forum.ppcgeeks.com/showthread...392#post273392
__________________
Lime


Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 04-04-2010, 10:19 PM
Shaunvip's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: Sprint HTC Touch Pro
Carrier: Cricket
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Reputation: 0
Shaunvip is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: CRICKET PST Settings Thread! by Ryan Mogul

I just wanted to chime in and say... I just joined this site a few days ago, and I almost drove myself crazy reading and reading and confusing myself... I started from scratch as a noobie and started two days ago a little at a time each day with NO error, followed Ryan's tutorial and settings to a T and used his cabs and successfully on my first attempt fully flashed with no problems everything working my Touch Pro... Thank you Ryan I will be leaving better thanks on friday when the company i work for leaves me some thanks... lol. Really great job!
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old 04-05-2010, 04:16 PM
rompininphx's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: htc touch pro
Carrier: cricket
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Reputation: 0
rompininphx is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: CRICKET PST Settings Thread! by Ryan Mogul

OK when in the dialer, i go to menu but don't see any smart dial options, how do I turn them off? Im assuming this is why the ##778 isn't working??
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old 04-11-2010, 11:56 PM
fatz72's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: HTC Titan
Carrier: cricket
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Reputation: 0
fatz72 is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: CRICKET PST Settings Thread! by Ryan Mogul

Quote:
Originally Posted by rompininphx View Post
OK when in the dialer, i go to menu but don't see any smart dial options, how do I turn them off? Im assuming this is why the ##778 isn't working??
try ##778#...that should do it for you worked for me..
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 05:30 AM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com