PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 06-25-2007, 06:48 PM
zavoid's Avatar
Lurker
Offline
Location: new hope, pa
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 12
Reputation: 0
zavoid is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to zavoid Send a message via MSN to zavoid Send a message via Yahoo to zavoid
Mac OS Users

So anyone else a mogul user and Mac OS user?

I'm on 10.4.10 and I can't get MacOS X to reconize the mogul as an actual phone or device to send files to(just the ability to use it as a hand set)

nor can i get it working with the missing sync for windows mobile 4.0 alpha..

anyone else?
__________________
SPH-i330/treo 600/treo 650/6700/Mogul
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 06-25-2007, 09:18 PM
bit_bucket's Avatar
Lurker
Offline
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
Reputation: 0
bit_bucket is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mac user here. I was able to pair it as a phone. I have not tried bluetooth tethering yet. I am contemplating paying for the PAM plan again to use that. I notice that 10.4.10 ushered in Bluetooth PAN for the mac, at least it did on my Core2 duo macbook. I find however on my mac, I cant send files to the Mogul or browse it, so this is pretty much useless unless I get the PAM plan and start using it as my mobile connection.
__________________
Bit
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 06-25-2007, 10:36 PM
zavoid's Avatar
Lurker
Offline
Threadstarter
Location: new hope, pa
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 12
Reputation: 0
zavoid is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to zavoid Send a message via MSN to zavoid Send a message via Yahoo to zavoid
were you able to get it working with missing sync? anything special you did to get it to work?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 06-27-2007, 11:19 AM
zavoid's Avatar
Lurker
Offline
Threadstarter
Location: new hope, pa
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 12
Reputation: 0
zavoid is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to zavoid Send a message via MSN to zavoid Send a message via Yahoo to zavoid
anyone anyone?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 06-27-2007, 12:26 PM
ttyRazor's Avatar
Lurker
Offline
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 22
Reputation: 0
ttyRazor is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
it took a few attempts to pair it, but I got PAN working; starting the pairing from the mac works sometimes, but not always for some reason. Even though it didn't say anything about it when pairing, doing a "send file" from the bluetooth menubar icon will show the PPC as a device you can send to. Just pick a file and it should work. Also make sure you have accept incoming beams turned on, that controls both IR and bluetooth file transfers.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 06-27-2007, 06:27 PM
hall316's Avatar
Lurker
Offline
Location: St. Louis
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 15
Reputation: 0
hall316 is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
I've got it to work with no issues so far on the beta missing sync for WM6
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 06-28-2007, 09:02 AM
zavoid's Avatar
Lurker
Offline
Threadstarter
Location: new hope, pa
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 12
Reputation: 0
zavoid is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to zavoid Send a message via MSN to zavoid Send a message via Yahoo to zavoid
Quote:
Originally Posted by hall316
I've got it to work with no issues so far on the beta missing sync for WM6

can you give me some details how you got it to work?


did you ever set it up with active sync first? maybe i should hard reset mine and try again.. was it via usb or bluetooh with the new missing sync alpha?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 06-28-2007, 11:46 AM
hall316's Avatar
Lurker
Offline
Location: St. Louis
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 15
Reputation: 0
hall316 is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
It worked on the first try. Make sure you are downloading and using the beta. I also sync up to a windows machine when I have to install a program that only comes with a windows installer.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 06-28-2007, 12:46 PM
zavoid's Avatar
Lurker
Offline
Threadstarter
Location: new hope, pa
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 12
Reputation: 0
zavoid is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to zavoid Send a message via MSN to zavoid Send a message via Yahoo to zavoid
Quote:
Originally Posted by hall316
It worked on the first try. Make sure you are downloading and using the beta. I also sync up to a windows machine when I have to install a program that only comes with a windows installer.
YOU SURE you don't mean the Alpha?

This is the one I'm using

http://forums.markspace.com/viewtopic.php?t=2102

missing sync for windows mobile version 4.0.0 a3 (404)
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 06-28-2007, 12:49 PM
hall316's Avatar
Lurker
Offline
Location: St. Louis
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 15
Reputation: 0
hall316 is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Yes that is what I meant. I'm using the alpha version of 4.0 and having no issues. I did use that program before I synced with a windows machine. On the windows machine, I am not syncing anything, but using it to install programs that only have a windows installer program.
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 04:57 PM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com