PPCGeeks

PPCGeeks (http://forum.ppcgeeks.com/index.php)
-   CDMA TP Development (http://forum.ppcgeeks.com/forumdisplay.php?f=68)
-   -   WM6.5 build 21501 kitchen (http://forum.ppcgeeks.com/showthread.php?t=46526)

meanfishy 12-17-2008 05:39 AM

Re: WM6.1 build 20931 kitchen
 
gguruusa: how did you get the different Splash Screens? why does your builderOS look different? (background)

Since the TP has the extra needed RAM what is the best setting for PagePool size?

tom6433 12-17-2008 06:45 AM

Re: WM6.1 build 20931 kitchen
 
2 Attachment(s)
i manually added the sprint splash screen and the correct WM6.1 pic after i flashed. the sprint gif is not included in the kitchen but i copied it from my stock rom.

quick99si 12-17-2008 07:20 AM

Re: WM6.1 build 20931 kitchen
 
Quote:

Originally Posted by x10guy (Post 583549)
I've flashed using the 20931 kitchen and can comment on 1 and 3.

HTC Youtube works fine. Never had a problem with it. Also the battery levels show 1% increments fine too. (now if I could only increase battery life, that would be a trick)

I'm not sure if that helps but #1 and #3 definitely work on my TP.

I just did a completely new kitchen install along with the mandatory update. I started with a 20931 base and selected ONLY YouTube... default images, flashed the rom, open YouTube, error: not signed or missing components.

WTF?

quick99si 12-17-2008 07:25 AM

Re: WM6.1 build 20931 kitchen
 
2 Attachment(s)
BTW here are a couple splash images I put together using Vista orbs:

gguruusa 12-17-2008 10:01 AM

Re: WM6.1 build 20931 kitchen
 
Quote:

Originally Posted by quick99si (Post 583464)
1. HTC YouTube does not work at all. Error: "The file 'YouTube' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found." I don't know if it's a signing problem or just a missing file (exe is there). I've tried 4-5 other installations (ranging from straight VGA, Diamond dump, YouTube QVGA + VGA skin, ghetto patching, and even a French one which works great except that the sound doesn't work). I tried cooking a very simple rom with just YouTube selected and still got the same error, as well as in built 20924 and 20755 (no change).

I know youtube works, so either you didn't build in a needed component (or we haven't forced it in), or we haven't pushed a fix yet.

Quote:

4. Startup animation doesn't work unless its OEM is selected ("Startup Animation" in BOOT OPTIONS). This is the first time I've changed the animation because the Sprint one is actually a 320x240 GIF expanded to 640x480 --> grainy. Leaving it at 'Default' still overwrites the animation on the phone. The result is a black screen instead of an animation + a system error beep (for file not found I assume).
That's the way it works. Startup animation is an optional .dll that plays an animation file. There shouldn't be a <default> selection for animation - we'll fix that.

gguruusa 12-17-2008 10:06 AM

Re: WM6.1 build 20931 kitchen
 
Quote:

Originally Posted by meanfishy (Post 583568)
gguruusa: how did you get the different Splash Screens? why does your builderOS look different? (background)

Theres a library of splash screens - check the view menu.
My background looks different because I ride the short bus.

Quote:

Since the TP has the extra needed RAM what is the best setting for PagePool size?
There isn't a one size fits all answer. Pick something reasonable, run with it.

slyfox7 12-17-2008 10:17 AM

Re: WM6.1 build 20931 kitchen
 
can i use this kitchen with vzw

quick99si 12-17-2008 10:26 AM

Re: WM6.1 build 20931 kitchen
 
Quote:

Originally Posted by gguruusa (Post 583709)
I know youtube works, so either you didn't build in a needed component (or we haven't forced it in), or we haven't pushed a fix yet.

Thanks for your help! I've talked to one person who insists it works (plus you) and maybe 3-4 who are having the same problem as me.

Here's the latest discussion about the iffy YouTube OEM in the latest kitchen: http://forum.ppcgeeks.com/showthread.php?t=49296&page=2

I've tried all 3 builds as a base, with and without other crap, and even with only the YouTube_VGA OEM .. all give the same error. As do the 3 or so cabs I've tried installing on various roms cooked in the kitchen.

How can one be sure whether it's a missing file or lack of persmission/certificate/signing? I get the same error with HTC Audio Manager in this kitchen BTW.

meanfishy 12-17-2008 10:35 AM

Re: WM6.1 build 20931 kitchen
 
Quote:

Originally Posted by gguruusa (Post 583719)

There isn't a one size fits all answer. Pick something reasonable, run with it.


Ok, what is something "reasonable" or is it best to leave it default?

blankd3ckskat3r 12-17-2008 11:23 AM

Re: WM6.1 build 20931 kitchen
 
can someone please help me? everyone skipped over my post. my sms keeps telling me its unread when i in fact read it, i have to go into the threaded messages nd scroll over the message for it to say read. i tried both arcsoft mms packages included in the kitchen and im usin 20931


All times are GMT -4. The time now is 04:48 PM.

Powered by vBulletin® ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2012 - PPCGeeks.com


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0