PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM Other Manufacturers > Samsung Omnia II

Notices



Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-15-2010, 09:43 PM
Juste's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: Omnia i8000
Carrier: Bell Mobility
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 10
Reputation: 5
Juste is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Omnia i8000 and SPB TV

Hello,

Looking for an advice.

I am using the SPB TV application with my Omnia 2. Everything used to work fine. However, after going through a hard reset and installing it back on the device, I found that it no longer works. It still works OK through a WiFi connection, just not through Bell network.
Everything else works fine, including Resco radio application.

Tried to remove it and re-install a few times with no luck.

No idea as to what may be wrong.
Anything to do with connections settings ??

Any hint will be appreciated.

Thanks,
This post has been thanked 1 times.
Closed Thread

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM Other Manufacturers > Samsung Omnia II

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com