PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Touch Pro

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03-21-2009, 12:34 AM
Exil3d's Avatar
Banned User
Offline
Pocket PC: yo mama
Carrier: yo daddy
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,939
Reputation: 5413
Exil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the community
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
PIE/Youtube issue.

has anyone had this issue. Using PIE type in youtube.com and it loads for a brief second and takes you back to your homepage or whatever page you started in. I even google youtube and clicked on the link and it does the same thing. Its like youtube is beingh blocked. I cleared the cookies and cache and its still doingt this. Weird. Anyone ever had this issue?Solutions?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 03-21-2009, 02:45 AM
supdawg's Avatar
Almost a VIP
Offline
Pocket PC: EVO
Carrier: Sprint
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 764
Reputation: 1162
supdawg is halfway to VIP status based on repsupdawg is halfway to VIP status based on repsupdawg is halfway to VIP status based on repsupdawg is halfway to VIP status based on repsupdawg is halfway to VIP status based on repsupdawg is halfway to VIP status based on repsupdawg is halfway to VIP status based on repsupdawg is halfway to VIP status based on repsupdawg is halfway to VIP status based on rep
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: PIE/Youtube issue.

Yes, I had the problem too, except I was trying to go to the nomobile version. The only way I figured out how to stop it is when the page starts to load, keep clicking and holding your stylus to the screen. That will stop it from reverting back, although I never quite fixed the issue. In the end I just installed mighty rom to get rid of some of the nagging quirks I had with the stock rom, and all is well now.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-21-2009, 10:59 AM
Exil3d's Avatar
Banned User
Offline
Pocket PC: yo mama
Carrier: yo daddy
Threadstarter
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,939
Reputation: 5413
Exil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the community
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: PIE/Youtube issue.

HAHA! That trick worked. So it must be the rom build I am running. I will try to install that PIE Plus on it to see if it fixes this issue.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 03-22-2009, 01:14 AM
jnuts5423's Avatar
Halfway to VIP Status
Offline
Pocket PC: touch pro 2
Carrier: us cellular
Location: illinois
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 517
Reputation: 855
jnuts5423 knows their stuffjnuts5423 knows their stuffjnuts5423 knows their stuffjnuts5423 knows their stuffjnuts5423 knows their stuffjnuts5423 knows their stuffjnuts5423 knows their stuff
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: PIE/Youtube issue.

Quote:
Originally Posted by supdawg View Post
Yes, I had the problem too, except I was trying to go to the nomobile version. The only way I figured out how to stop it is when the page starts to load, keep clicking and holding your stylus to the screen. That will stop it from reverting back, although I never quite fixed the issue. In the end I just installed mighty rom to get rid of some of the nagging quirks I had with the stock rom, and all is well now.
Hey guys im having this same issue, and I am running mighty 4.14. Ive reflashed with it at least ten times now. always got the same problem. i cant get my tcpmp working either. wonder if the two are connected.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 03-22-2009, 07:52 AM
skeegcpp's Avatar
VIP Member
Offline
Pocket PC: GS3/stock&unrooted
Carrier: Sprint
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,275
Reputation: 1975
skeegcpp is halfway to VIP status based on repskeegcpp is halfway to VIP status based on repskeegcpp is halfway to VIP status based on repskeegcpp is halfway to VIP status based on repskeegcpp is halfway to VIP status based on repskeegcpp is halfway to VIP status based on repskeegcpp is halfway to VIP status based on repskeegcpp is halfway to VIP status based on repskeegcpp is halfway to VIP status based on repskeegcpp is halfway to VIP status based on repskeegcpp is halfway to VIP status based on rep
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: PIE/Youtube issue.

Quote:
Originally Posted by jnuts5423 View Post
Hey guys im having this same issue, and I am running mighty 4.14. Ive reflashed with it at least ten times now. always got the same problem. i cant get my tcpmp working either. wonder if the two are connected.
i believe there's an update avail for the Mighty Rom...4.6 i think. u cud try using that rom, cee if that rom version helps it
__________________
"that skeeg dude with the black girl"
F.I.Y.A.M
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 03-22-2009, 09:07 AM
Garwood71's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: EVO. Coming from Touch Pro
Carrier: Sprint since 1999
Location: St. Louis,Mo.
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 104
Reputation: 35
Garwood71 is just getting started
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Sam

Same problem on my stock.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 03-22-2009, 11:18 AM
Exil3d's Avatar
Banned User
Offline
Pocket PC: yo mama
Carrier: yo daddy
Threadstarter
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,939
Reputation: 5413
Exil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the communityExil3d is a trusted member of the community
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: PIE/Youtube issue.

Ohh I see.. theres a connection here. I remember always using juggs 4.0 clean rom and I never had a problem with youtube. I think I know whats going on. Youtube changed their web code a bit so now our phone has this anamoly. I remeber youtube did something in tha past that required us all to upgrade the skunkwirk files to make youtube work again. Anyways... to get youtube to load just hold your stylus on the address bar when its loading youtuibe and it wont revert back to your past page.
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Touch Pro

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 07:16 AM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com