PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Touch Pro

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-19-2011, 07:14 AM
l@mbrosex's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: HTC TOUCH PRO GSM(RAPHAEL)
Carrier: CYTA VODA
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 4
Reputation: 0
l@mbrosex is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Htc touch pro t7272 dead

Hey guys,

I'm a beginner to the forum, I own an htc raphael (t7272)
I flashed my radio with the blackstone's one and since then my phone died. It doesnt turn on and i cant flash it from the recovery menu. I would like to suggest me ways to fix it please. (i think the problem is that i flashed it with the CDMA versin)

Please help me
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 01-19-2011, 10:49 AM
arrrghhh's Avatar
Testing Extraordinaire
Offline
Pocket PC: HTC Touch Pro 2 (RHOD400)
Carrier: Sprint
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,604
Reputation: 7360
arrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the community
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: Htc touch pro t7272 dead

It is known that you will brick a phone if you flash the wrong radio... You can try reflashing with the correct radio...

Not sure why you would intentionally flash the wrong radio. Hopefully you learned something today!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 01-19-2011, 11:08 AM
boredandtattooed's Avatar
The Dyslexic VIP
Offline
Pocket PC: (3)TPs (1)TP2 (1) Optimus S (1) Dell Mini 10
Carrier: Sprint
Location: MI
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 4,219
Reputation: 6117
boredandtattooed is a trusted member of the communityboredandtattooed is a trusted member of the communityboredandtattooed is a trusted member of the communityboredandtattooed is a trusted member of the communityboredandtattooed is a trusted member of the communityboredandtattooed is a trusted member of the communityboredandtattooed is a trusted member of the communityboredandtattooed is a trusted member of the communityboredandtattooed is a trusted member of the communityboredandtattooed is a trusted member of the communityboredandtattooed is a trusted member of the community
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to boredandtattooed Send a message via MSN to boredandtattooed Send a message via Yahoo to boredandtattooed Send a message via Skype™ to boredandtattooed
Re: Htc touch pro t7272 dead

only thing you can really try to do is re-install the stock rom... since stock roms come with both the radio and the os....

pay attention next time to what your downloading... cdma stays with cdma and gsm to gsm..
__________________
Sprints new slogan should be " Whether its a Early Upgrade or charges for nothing, We'll be there"
Reply With Quote
This post has been thanked 1 times.
  #4 (permalink)  
Old 01-19-2011, 06:43 PM
l@mbrosex's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: HTC TOUCH PRO GSM(RAPHAEL)
Carrier: CYTA VODA
Threadstarter
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 4
Reputation: 0
l@mbrosex is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: Htc touch pro t7272 dead

I cant re flash it beacause is dead. It doesnt charge. I cant even go to the recovery flash menu because it doesn turn on
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 01-22-2011, 04:10 AM
jpwhre's Avatar
Almost a VIP
Offline
Pocket PC: HTC EVO/no root
Carrier: Sprint
Location: Tucson, Az
 
Join Date: May 2008
Posts: 986
Reputation: 605
jpwhre knows their stuffjpwhre knows their stuffjpwhre knows their stuffjpwhre knows their stuffjpwhre knows their stuffjpwhre knows their stuff
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to jpwhre Send a message via MSN to jpwhre Send a message via Yahoo to jpwhre
Re: Htc touch pro t7272 dead

have you tried bootloader? If you can get it to there, you can flash stock without the phone being on.

also take note the 7272 is an att device. It is gsm.
__________________
Evo 3D (broke) waiting on htc one in mail
Galaxy N2
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 01-27-2011, 06:02 PM
l@mbrosex's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: HTC TOUCH PRO GSM(RAPHAEL)
Carrier: CYTA VODA
Threadstarter
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 4
Reputation: 0
l@mbrosex is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: Htc touch pro t7272 dead

I tried the boot loader and it doesn work. (its a gsm device)
Please need help fast....
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 09-01-2012, 07:50 AM
Play_ZXC's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: htc touch pro
Carrier: orange
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Reputation: 0
Play_ZXC is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: Htc touch pro t7272 dead

hi
did you fix it ?
i m in the same situation
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 04-04-2013, 04:51 AM
flamezi's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: htc touch pro 1
Carrier: tigo
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Reputation: 0
flamezi is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: Htc touch pro t7272 dead

yeah i'm also in same situation
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 08-14-2013, 07:32 AM
chancemwa's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: HTC T7272 Touch pro
Carrier: VODACOM
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Reputation: 0
chancemwa is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: Htc touch pro t7272 dead

i used RUU
Windows Mobile 6.5 (HTC TOUCH pro edition) (Build 23529) from [url=http://forum.xda-developers.com]

It was working perfectly on my HTC T7272 ( great interface )

a few days later the LCD dimmed,then the screen could not display anymore. after i left the phone uncharged for for a day, it stopped charging completly dead.

The phone came back to life after charging the battery separately.

but still cant display.
ended up using Mobile Controller Professional to view & change settings but no avail

am trying to revert to the stock ROM but every Raphael RUU i tried, gives me errors.

please advise if you know the solution to this puzzle.
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Touch Pro

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 08:35 PM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com