PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 06-27-2007, 09:18 AM
flipside's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 54
Reputation: 0
flipside is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Sync/WMDC staying connected issue?

Ok. I'm new to WM but I have a feeling this is a problem.

When I connect my mogul all goes well, it syncs fine and charges. After about 5 minutes I get the vista "ding dong" as if the device disconnected, it disappears from WMDC (6.1) and I get the "not connected" thing. It does however continue to charge.

I've uninstalled/reinsatlled WMDC about a half a dozen times and it still does the same thing. Did I mess with a setting somewhere or is it actually supposed to behave this way?

If not, then I screwed something up or something with my USB ports is messed up. I've tried just about all of the 8 USB ports on the computer itself and the 4 I have on my monitor. No change.

I have a dell XPS 710 if that helps any.

TIA!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 06-27-2007, 09:39 AM
94tbird's Avatar
N00b
Offline
Pocket PC: 6800
Carrier: spc
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 49
Reputation: 0
94tbird is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
completely normal i believe. my 6700 did it as well as my 6800.
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 04:51 PM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com