PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Imagio

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11-27-2009, 01:28 PM
Viventis's Avatar
N00b
Offline
Pocket PC: Imagio
Carrier: Verizon
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 46
Reputation: 25
Viventis is just getting started
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
System 32 screen loads when I connect to the computer

Here is a weird one. Whenever I connect my Imagio to my computer (Win 7, 64) via the sync cable, The screen for Windows/system32 pops up. Does this happen to anyone else? How do I stop it?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 11-27-2009, 01:44 PM
racedog's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: Droid X
Carrier: Verizon
Location: Kansas
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 148
Reputation: 170
racedog is keeping up the good workracedog is keeping up the good work
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: System 32 screen loads when I connect to the computer

I'm running Win 7, 64 bit and using the cable to sync with my Imagio also. I have not seen the issue you're having. Mine is working fine. Since I've not seen it I don't have any suggestions.

R
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11-27-2009, 07:09 PM
r4dc0ck's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: Imagio
Carrier: Verizon
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 12
Reputation: 0
r4dc0ck is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: System 32 screen loads when I connect to the computer

i too get this, its from the auto run loading and there is a split disconnect (for whatever reason) forcing the screen to go to that folder for whatever reason. then the phone reconnects, but doesnt open up the correct window. its prob just a win 7 bug and may get resolved as time goes on.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11-27-2009, 07:41 PM
dwizzy130's Avatar
iPhone Killer
Offline
Pocket PC: HTC EVO 4G
Carrier: Sprint
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,556
Reputation: 4659
dwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributions
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: System 32 screen loads when I connect to the computer

Quote:
Originally Posted by Viventis View Post
Here is a weird one. Whenever I connect my Imagio to my computer (Win 7, 64) via the sync cable, The screen for Windows/system32 pops up. Does this happen to anyone else? How do I stop it?

Have you disabled any startup items or services using msconfig?

dwizzy130
__________________
The answers to all your questions are HERE.

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 11-27-2009, 08:03 PM
r4dc0ck's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: Imagio
Carrier: Verizon
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 12
Reputation: 0
r4dc0ck is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: System 32 screen loads when I connect to the computer

Quote:
Originally Posted by dwizzy130 View Post
Have you disabled any startup items or services using msconfig?

dwizzy130
i have not changed any settings or services. iv noticed this both on my desktop (win 7 64) and my laptop (win 7 x86).

i also think its cause its not a typical removable storage as it shows up as a device and does not have a drive letter.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 11-27-2009, 11:36 PM
racedog's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: Droid X
Carrier: Verizon
Location: Kansas
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 148
Reputation: 170
racedog is keeping up the good workracedog is keeping up the good work
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: System 32 screen loads when I connect to the computer

I wonder why I'm not seeing this. My workstation is Win 7 Ultimate 64 and my laptop is win 7 professional 32 and its not happening on either of these machines.

R
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 11-27-2009, 11:41 PM
dwizzy130's Avatar
iPhone Killer
Offline
Pocket PC: HTC EVO 4G
Carrier: Sprint
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,556
Reputation: 4659
dwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributionsdwizzy130 should be added to the payroll for their contributions
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: System 32 screen loads when I connect to the computer

It has to do with Windows Mobile device center and a registry entry.
Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run (On your PC of course) and post what is there.

dwizzy130
Reply With Quote
This post has been thanked 1 times.
  #8 (permalink)  
Old 11-28-2009, 08:30 AM
Viventis's Avatar
N00b
Offline
Pocket PC: Imagio
Carrier: Verizon
Threadstarter
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 46
Reputation: 25
Viventis is just getting started
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: System 32 screen loads when I connect to the computer

Quote:
Originally Posted by racedog View Post
I wonder why I'm not seeing this. My workstation is Win 7 Ultimate 64 and my laptop is win 7 professional 32 and its not happening on either of these machines.
R
I didn't get it either until recently. I was assuming it was caused by the My Mobile program but it persists even after I uninstalled it.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 11-28-2009, 08:54 AM
Viventis's Avatar
N00b
Offline
Pocket PC: Imagio
Carrier: Verizon
Threadstarter
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 46
Reputation: 25
Viventis is just getting started
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: System 32 screen loads when I connect to the computer

Quote:
Originally Posted by dwizzy130 View Post
It has to do with Windows Mobile device center and a registry entry.
Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run (On your PC of course) and post what is there.
dwizzy130
You may be on to something. After a reboot of my desktop, nothing happenned when I connected my phone until I ran the Windows Mobile Device Center. The System 32 screen then popped up. By the way, the screen pops up again when I unplug the Imagio, even after I exit from the Mobile Device Center.

In the registry there are 3 settings:
(Default)......(value not set)
Kernal and hardware abstract layer.........KHALMNPR.exe
Windows Mobile Device Center........%windir%\WindowsMobile\wmdc.exe

Last edited by Viventis; 11-28-2009 at 09:01 AM.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 11-28-2009, 09:47 AM
Ripper139's Avatar
Ripper139
Guest
 
Posts: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
Re: System 32 screen loads when I connect to the computer

I am getting the exact same thing on a Windows 7 ultimate (32-bit) install. The system 32 folder opens on both connect and disconnect of my phone. I first noticed it occuring after installing Mobile Registry editor on my pc, this could be coincidence though as I was making several changes to my machine at the time.
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Imagio

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 03:08 PM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com