PPCGeeks

PPCGeeks (http://forum.ppcgeeks.com/)
-   HTC Touch Pro (http://forum.ppcgeeks.com/htc-touch-pro/)
-   -   Well Crap..... (http://forum.ppcgeeks.com/htc-touch-pro/57231-well-crap.html)

coolwhip1220 02-11-2009 04:17 AM

Well Crap.....
 
So for some reason, out of the blue, my phone decides it doen't wan't to communicate with the PC anymore. When I plug in the usb, my phone does the connect to active sync or disk drive screen, and whichever I choose, my PC shows nothing. Tried deleting partnership, and then plugging back in, still nothing. Tried reseting phone, nothing. Tried reseting computer, nothing. SO now I'm doing a hard reset. God Damnnit.

All this was after installing TCPMP. I tried to start it up, got an error. Went to remove programs and removed it. Then when I reset my phone, got stuck in some weird bootloader screen that said "security unlocked" at the top. Anyone else had this happen. Stock sprint ROM btw.

F*ck me, right?

coolwhip1220 02-11-2009 05:22 AM

Re: Well Crap.....
 
Well after moving the usb cord up and down a little in the phone, I heard a click and it will now connect to both computers and sync.

But.....the stereo headphones symbol is on and phone acts like headphones are connected. Believe I gots me a bad usb port. Goin to take it in tomorrow.

Anyone else have the headphone pop up when you connect your phone to computer?

lawmangrant 02-11-2009 06:10 AM

Re: Well Crap.....
 
I had an issue with my Diamond and my Vista machine, only thing I had to do was a reboot.

Are you using the stock USB cable, or another MicroUSB?

coolwhip1220 02-11-2009 06:55 AM

Re: Well Crap.....
 
Quote:

Originally Posted by lawmangrant (Post 705911)
I had an issue with my Diamond and my Vista machine, only thing I had to do was a reboot.

Are you using the stock USB cable, or another MicroUSB?

Tried stock, 3 others, 2 computers, reboot, uninstall WMDC and reinstall. Somethings gotta be up in the USB port on the TP i believe. Gonna call Asurion and have them send me a new one since I'm still in 30 days.

lawmangrant 02-11-2009 07:49 AM

Re: Well Crap.....
 
That's a good idea...

Was this one from Asurion?
And that means, it's a refurb, so it could be fu bared.

Darkjedi 02-11-2009 10:43 AM

Re: Well Crap.....
 
Quote:

Originally Posted by coolwhip1220 (Post 705877)
Well after moving the usb cord up and down a little in the phone, I heard a click and it will now connect to both computers and sync.

But.....the stereo headphones symbol is on and phone acts like headphones are connected. Believe I gots me a bad usb port. Goin to take it in tomorrow.

Anyone else have the headphone pop up when you connect your phone to computer?

Definitely sounds fubared in one way or another. Check the pins on both your USB wire and the USB slots of your phone and computer. Also try swapping out the wires for another miniUSB.

jdesola 02-11-2009 11:39 AM

Re: Well Crap.....
 
I have the same issue but only on one computer, at work. I used to be able to transfer files and sync and all but now I can only charge. The computer refuses to recognize that my TP is plugged in. It works on all other computers.

Weird stuff.

dtndvm 02-11-2009 11:42 AM

Re: Well Crap.....
 
I had the same thing happen on my Mogul. Inside the usb connection on the phone is a little black plastic tab that keeps the contact points lined up correctly. Mine had a piece broken off of it (probably from jamming my stylus in while trying to reset the phone in a dark car at 70+ mph and missing the reset button). Because it was damaged the contacts no longer lined up correctly and I had to wiggle the usb connector to get it to connect. I returned it and Sprint agreed that HTC used a piece of plastic that should not have broken. The rep got a new Mogul out of a box and replaced it in store...I was shocked but happy :-)

coolwhip1220 02-11-2009 04:00 PM

Re: Well Crap.....
 
Quote:

Originally Posted by lawmangrant (Post 705945)
That's a good idea...

Was this one from Asurion?
And that means, it's a refurb, so it could be fu bared.

It was from Asurion, but was brand new, no refurb, so I'll make sure the replacement is as well.

Thanks for the help fellas!

Skelator03 02-11-2009 04:17 PM

Re: Well Crap.....
 
Quote:

I have the same issue but only on one computer, at work. I used to be able to transfer files and sync and all but now I can only charge. The computer refuses to recognize that my TP is plugged in. It works on all other computers.
no clue how your company does their networking but i had a work around for this unplug all external ethernet cables and turn comp off plug in phone and tunr back on let it boot and check under my computer to see if it is there


All times are GMT -4. The time now is 05:02 PM.

Powered by vBulletin® ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2012 - PPCGeeks.com


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0