PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Touch Pro 2

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-21-2010, 02:56 PM
ac0x's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: HTC/AT&T Inspire 4G
Carrier: AT&T
Location: MN
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 134
Reputation: 60
ac0x is becoming a great contributor
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Verizon Users on 6.5 using Telenav? QuickGPS "quirk"

Hello Group

Any users out there on Verizon using their 6.5 running Telenav? I am, and I'm getting a "Cradle was not found" popup from QuickGPS whenever I launch it. It's easily bypassed (and doesn't occur in other GPS apps), but a bit annoying (and yes I do have Autodownloaded when connected via ActiveSync turned off)

If you do, some questions

1) (obvious one) Are you getting the same problem?
and
2) Which version of Telenav are you running? I'm running the 5.5.24 version found in ota.telenav.com under Sprint/HTC (it's the one listed for the Rhodium there), but I'm getting the same problems with all the versions on that page (5.5.18, 5.5.23, and 5.5.24). Note that ALL of these versions worked AOK with 6.1 on the phone

Thanks to all
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Touch Pro 2

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com