PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 07-19-2007, 02:53 PM
Pibe38's Avatar
The Enforcer
Offline
Pocket PC: Samsung Epic 4G, ViewSonic gTablet, BB Bold 9650
Carrier: Sprint
Location: O-Town
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,311
Reputation: 2571
Pibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIP
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Exchange Not Pushing - How to remove server info?

I will move this to general discussion if anyone has had this issue on another device, but I've only seen it on my Mogul so far.

My Exchange server is not pushing to my device. If I check Outlook Web Access my e-mails are there, but they don't get pushed to the device. ActiveSync does not return any errors, it would look as if it were working. But even sending e-mail does not work as they hang in the Outbox.

Anyone experience this before? Anyone know how to remove the server settings from the device's AS? I have not been able to figure this one out... I even tried changing the server name but it did not let me change the login name at all.

I use mail2web's free service by the way, and apparently this has been happening for 2 days without me realizing it.

Thanks in advance for any help.
__________________
Samsung Epic 4G - LegendaryROM / Samurai kernel
ViewSonic gTablet - Flashback Honeycomb Alpha 10.1

---
Don't forget to Search first!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 07-19-2007, 03:07 PM
stroths's Avatar
VIP & Master of my Domain
Offline
Pocket PC: HTC Evo 4g
Carrier: Sprint
Location: Dallas area
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,370
Reputation: 2008
stroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIP
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
To remove your server settings in Activesync:

Start->Programs->Active Sync
Click Menu->Options
Select your Exchange Server and click the Delete button
__________________
Treo 600 -> Treo 650 ->Treo 700p -> Treo 700wx -> Mogul -> Touch Pro -> Touch Pro 2 -> HTC Evo
- [Guide] Get Root access & NAND Unlock your Evo (Full Root)
- My Current AppBrain List

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-19-2007, 03:16 PM
Pibe38's Avatar
The Enforcer
Offline
Pocket PC: Samsung Epic 4G, ViewSonic gTablet, BB Bold 9650
Carrier: Sprint
Threadstarter
Location: O-Town
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,311
Reputation: 2571
Pibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIP
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quote:
Originally Posted by stroths
To remove your server settings in Activesync:

Start->Programs->Active Sync
Click Menu->Options
Select your Exchange Server and click the Delete button
Ugh!!! I knew that... how could I have forgotten?!?

Thanks stroths! Let's see if deleting it and adding it again fixes it or if this is an issue with mail2web.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-19-2007, 04:44 PM
Pibe38's Avatar
The Enforcer
Offline
Pocket PC: Samsung Epic 4G, ViewSonic gTablet, BB Bold 9650
Carrier: Sprint
Threadstarter
Location: O-Town
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,311
Reputation: 2571
Pibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIPPibe38 is a VIP
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Deleting server details and adding them again fixed the issue.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 07-19-2007, 05:35 PM
TurboFool's Avatar
Timeless
Offline
Pocket PC: HTC Touch Pro
Carrier: Sprint
Location: Santa Clarita, CA
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,642
Reputation: 1112
TurboFool is halfway to VIP status based on repTurboFool is halfway to VIP status based on repTurboFool is halfway to VIP status based on repTurboFool is halfway to VIP status based on repTurboFool is halfway to VIP status based on repTurboFool is halfway to VIP status based on repTurboFool is halfway to VIP status based on repTurboFool is halfway to VIP status based on repTurboFool is halfway to VIP status based on rep
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to TurboFool Send a message via MSN to TurboFool Send a message via Yahoo to TurboFool
Not directly related, but I had an odd issue with setting up Gmail POP access after the new ROM. It continually reported one unread message in my inbox despite it being empty. Only deleting and recreating the account in my Mogul could clear that up.

I am having a separate problem, though, it seems. If I have it set up to receive messages as they arrive on my phone, then when I manually sync it (such as during off-peak hours), it doesn't receive any new mail. Scheduled send/receives don't work either. Only push. Any thoughts?
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 08:07 AM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com