PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 06-23-2007, 11:06 AM
machtenx's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Location: NYC/NJ
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 72
Reputation: 0
machtenx is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to machtenx
AHHH help :( can't connect to vision

called tech support and went through all their steps.


it keeps saying incorrect user name and password when it's connecting to provisioning. After calling in like 4 times and getting told to do the same exact steps finally they created a ticket for "engineers to research". So frustrating.

Please tell me someone else is having this issue and resolved it???

With this and the memory problems people are talking about I'm scared to keep this thing
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 06-23-2007, 12:47 PM
thedocrn's Avatar
N00b
Offline
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 30
Reputation: 0
thedocrn is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mine is doing the exact same thing...I haven't been able to connect to vision since activation Wednesday night. I get error code 67 and sometimes 1012 - incorrect un and pass. When I go to device info I see the wrong username is listed. I changed the username by dialing ##3282#, but it didn't show the change in device info.

Did you do a esn swap? I ordered this on a new line for my family plan and swapped it over to the # I was using with my 6700. I also have a trouble ticket started. This really sucks...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 06-23-2007, 03:36 PM
machtenx's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Threadstarter
Location: NYC/NJ
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 72
Reputation: 0
machtenx is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to machtenx
yup I get the same error codes. sprint techs couldn't do anything. someone on sprintusers said it passed after 24 hrs but if urs hasn't then this isn't cool it doesn't seem that widespread I wonder if we should just exchange ours. I'm not going to wait forever on this.....ugh

Quote:
Originally Posted by thedocrn
Mine is doing the exact same thing...I haven't been able to connect to vision since activation Wednesday night. I get error code 67 and sometimes 1012 - incorrect un and pass. When I go to device info I see the wrong username is listed. I changed the username by dialing ##3282#, but it didn't show the change in device info.

Did you do a esn swap? I ordered this on a new line for my family plan and swapped it over to the # I was using with my 6700. I also have a trouble ticket started. This really sucks...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 06-23-2007, 03:55 PM
monkizzle's Avatar
Lurker
Offline
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2
Reputation: 0
monkizzle is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
I had the same problem too, I just got my 6800 Friday afternoon. was on phone with sprint from 4pm to 1am on and off then he told me he think its a network issue because a couple of his coworkers started getting the error. then when i woke up it started working.

Did the techs get you guys to restore when you go to ##DATA# then edit?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 06-23-2007, 04:05 PM
machtenx's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Threadstarter
Location: NYC/NJ
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 72
Reputation: 0
machtenx is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to machtenx
no we didn't do that code u mentioned but they used another one and did a restore... didn't work either
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 06-23-2007, 06:45 PM
Jafar's Avatar
Lurker
Offline
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 11
Reputation: 0
Jafar is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Most likely the problem is when you activated your phone, the CS agent told you to punch in the same number for your MSID and MDN. If you've been a sprint customer for a while, or ported your number from another company, your MSID and MDN numbers should differ.

When I was activating my phone, the CS wouldn't listen to me and insisted I punch in the same numbers for both those entires, and sure enough I couldn't get Internet services but could dial out.

I got my MSL number, did ##MSL#, put my phone number in the MDN entry and my unique MSID in the MSID section. Presto it worked.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 06-23-2007, 06:50 PM
promatchrcr's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: HTC Touch
Carrier: Sprint
Location: Bham,Al
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 65
Reputation: 0
promatchrcr is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to promatchrcr
Ok, if this is a dumb question please excuse me but I have data connection (my phone is syncing with our exchange server,I can use explorer,etc but if I go into the phone and go to services and click "internet" (IOTA-please tell me what the heck it stands for) to provision it gives me the 67 and 1012 error codes. I assume I am in the same boat as you guys. I don't have a lot of faith in Sprint tech support since every time I call they aren't any help so I figured I would ask here if I am missing some services I should be getting.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 06-23-2007, 11:54 PM
XIII's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: 6600>6700>6800>TP1>Touch Pro2>Evo4g>Evo3D
Carrier: Sprint
 
Join Date: May 2007
Posts: 20
Reputation: 15
XIII is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
I do not know if this would help or not... In my case I went online and reset the vision password and it updated my phone and set my vision to work. Here was what I did
a) signed on to my account
b) go to account info
c) reset vision pwd (make sure your phone is one and has good signal)

as soon as I changed the password, the phone has the IOTA letter next to EV and took about 30 seconds then it just worked.

Try it and may be it will work for you.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 06-24-2007, 09:02 PM
promatchrcr's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: HTC Touch
Carrier: Sprint
Location: Bham,Al
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 65
Reputation: 0
promatchrcr is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to promatchrcr
Well I tired it again it apparently went through since I got no errors. Everything appears to be working good. Slingplayer works great too on EVDO!!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 06-25-2007, 10:16 AM
machtenx's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Threadstarter
Location: NYC/NJ
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 72
Reputation: 0
machtenx is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to machtenx
Still not working for me I tried reseting both my user name and password. No luck.

Jafar, what code do you have to put in to get to that screen? I wanna try that.

Thanks!
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 04:22 AM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com