PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 09-29-2008, 11:38 PM
beefcakeb0's Avatar
Regular 'Geeker
Offline
Pocket PC: 7380
Carrier: sprint rated #1
Location: Bristol, Tn
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 486
Reputation: 793
beefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuff
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to beefcakeb0 Send a message via Yahoo to beefcakeb0
missing splash sound after hard reset

im wondering if ive dropped too mny times

I did a hard reset today and weirdly Im missing the windowsmobile startup sound out of half of the resets I do..
if someone could help me out think its time for my insurance to get a refurb....odds of a new one

Last edited by beefcakeb0; 09-30-2008 at 01:31 AM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 09-30-2008, 09:17 AM
weedahoe's Avatar
VIP Member
Offline
Pocket PC: XV6800
Carrier: VZW
Location: GA
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,250
Reputation: 1593
weedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on rep
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to weedahoe Send a message via MSN to weedahoe Send a message via Yahoo to weedahoe
Re: missing splash sound after hard reset

Here install this
__________________
Loving my rooted Droid X
Reply With Quote
This post has been thanked 1 times.
  #3 (permalink)  
Old 10-03-2008, 03:34 AM
beefcakeb0's Avatar
Regular 'Geeker
Offline
Pocket PC: 7380
Carrier: sprint rated #1
Threadstarter
Location: Bristol, Tn
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 486
Reputation: 793
beefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuff
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to beefcakeb0 Send a message via Yahoo to beefcakeb0
Re: missing splash sound after hard reset

im not terribly worried about the sounds im just worried about the cpu
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 10-03-2008, 08:51 AM
weedahoe's Avatar
VIP Member
Offline
Pocket PC: XV6800
Carrier: VZW
Location: GA
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,250
Reputation: 1593
weedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on rep
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to weedahoe Send a message via MSN to weedahoe Send a message via Yahoo to weedahoe
Re: missing splash sound after hard reset

well is there anything wrong with it other than the windowsmobile startup sound missing?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 10-10-2008, 01:04 AM
beefcakeb0's Avatar
Regular 'Geeker
Offline
Pocket PC: 7380
Carrier: sprint rated #1
Threadstarter
Location: Bristol, Tn
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 486
Reputation: 793
beefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuff
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to beefcakeb0 Send a message via Yahoo to beefcakeb0
Re: missing splash sound after hard reset

of course its a 6800..... haha.

but seriously though. yes even after a hard reset its minor glitchy and some rare freezes. sometimes when i am browsing the internet and i turn the screen off put it in my pocket and return a few min later it goes to home screen.

could just be a glitchy or buggy program. mayb faulty phone?
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 10-10-2008, 08:27 AM
weedahoe's Avatar
VIP Member
Offline
Pocket PC: XV6800
Carrier: VZW
Location: GA
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,250
Reputation: 1593
weedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on rep
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to weedahoe Send a message via MSN to weedahoe Send a message via Yahoo to weedahoe
Re: missing splash sound after hard reset

Why not try reflashing with a new ROM and see if that resolves it to show it is software based. If it still does the same then it would be hardware based.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 10-10-2008, 12:01 PM
beefcakeb0's Avatar
Regular 'Geeker
Offline
Pocket PC: 7380
Carrier: sprint rated #1
Threadstarter
Location: Bristol, Tn
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 486
Reputation: 793
beefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuff
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to beefcakeb0 Send a message via Yahoo to beefcakeb0
Re: missing splash sound after hard reset

i'm running the latest stock wm6.1
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 10-10-2008, 01:50 PM
weedahoe's Avatar
VIP Member
Offline
Pocket PC: XV6800
Carrier: VZW
Location: GA
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,250
Reputation: 1593
weedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on rep
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to weedahoe Send a message via MSN to weedahoe Send a message via Yahoo to weedahoe
Re: missing splash sound after hard reset

from your descriptions it still sounds software related. Youre saying ur on IE and you turn the screen off and come back later and its on the Today screen. What else are you seeing issues with?
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 10-11-2008, 02:19 AM
beefcakeb0's Avatar
Regular 'Geeker
Offline
Pocket PC: 7380
Carrier: sprint rated #1
Threadstarter
Location: Bristol, Tn
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 486
Reputation: 793
beefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuffbeefcakeb0 knows their stuff
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to beefcakeb0 Send a message via Yahoo to beefcakeb0
Re: missing splash sound after hard reset

not only today screen but ie goes to home without me doing it....... casual freezes.. it takes upwards of a minute or sometimes two for gps lock... text vibration lasts like 10 seconds. and lags opening. if i open a sms and keyboard @ same time and start typing it starts dialing instead of texting
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 10-13-2008, 11:08 AM
weedahoe's Avatar
VIP Member
Offline
Pocket PC: XV6800
Carrier: VZW
Location: GA
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,250
Reputation: 1593
weedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on repweedahoe is halfway to VIP status based on rep
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to weedahoe Send a message via MSN to weedahoe Send a message via Yahoo to weedahoe
Re: missing splash sound after hard reset

Oh hell, you have no probs, mine does most of that too and thats normal. My IE used to close like that when I had my cache and cookies being stored to the card. Either make sure it is set to store in main memory or try using Opera or Picsel.

There is nothing wrong with 1-2mins GPS locks, especially on a cold bootup.

I wish my txt vibes were 10secs instead of the 3 bursts I get.

All PPCs lag when turning them on. S2U2 doesnt help. There are even reports of the Diamond having the same issues and it just came out.

And sometimes if I slide my phone open and start to type is also will dial tones and bring up the dialpad where I will then have to close that screen and redo my text. Are you using the native 6.1 threaded SMS or Palm SMS?
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 12:41 AM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com