PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 04-23-2008, 04:52 PM
verkion's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: Diamond
Carrier: TELUS
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 139
Reputation: 57
verkion is becoming a great contributor
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ARGH!!! Help w/GMAIL on Mogul...

Hey everyone,
Ok...so somewhere along the line I royally screwed my GMAIL by trying to organize everything. It USED to sync with my phone no problem, (stuff sent from my phone would show up in the sent items on the phone and on Gmail), but now, I don't see messages sent from my PDA in the sent items folder. So, I've discovered that I can have the messages show up on my PDA if I label the "sent mail" emails as "sent items". Problem is that Gmail uses that weird threading/conversations and so labelling emails in the "sent mail" box labels the whole thread which means that I get emails not only sent from myself, but those sent from others in response, to my "sent items" box. Does ANYONE have any idea HOW to reset/revert back to "default" in Gmail? This is driving me NUTS!

verkion
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 04-23-2008, 06:24 PM
bigddybn's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: Mogul 6800
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Reputation: 0
bigddybn is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: ARGH!!! Help w/GMAIL on Mogul...

You sure you are using IMAP mode? The auto setup wants to use POP3 access and that would cause the type of issues you are describing.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 04-23-2008, 08:55 PM
verkion's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: Diamond
Carrier: TELUS
Threadstarter
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 139
Reputation: 57
verkion is becoming a great contributor
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: ARGH!!! Help w/GMAIL on Mogul...

Yes I'm sure I have it setup as IMAP.

Quote:
Originally Posted by bigddybn View Post
You sure you are using IMAP mode? The auto setup wants to use POP3 access and that would cause the type of issues you are describing.
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 11:53 AM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com