PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-25-2008, 12:55 AM
justpctech's Avatar
Halfway to VIP Status
Offline
Pocket PC: Evo 4G
Carrier: Sprint
Location: San Diego, CA
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 621
Reputation: 1174
justpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on rep
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Cyberon Voice Speed dial not activated by BT headset

Using DCD's 1.6.10 Rom, Jabra BT350 headset, Radio 2.13 now, same problem with Radio 1.47 also. i've had this problem with other Roms too. I've noticed these roms dont have the voice dial switch like the stock rom did, not sure if its related to that or not. Just did a hard reset and with just Cyberon Voice Speed dial installed I have this problem. I hit the button on the BT headset and it opens the dialer instead of activating the voice speed dial app. any info would be appreciated. thanks.
__________________
Evo 4G Powered by Dev-Host roms
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 01-25-2008, 08:00 AM
mbartels's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: 6700>6800
Carrier: Sprint
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 220
Reputation: 30
mbartels is just getting started
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quote:
Originally Posted by justpctech View Post
Using DCD's 1.6.10 Rom, Jabra BT350 headset, Radio 2.13 now, same problem with Radio 1.47 also. i've had this problem with other Roms too. I've noticed these roms dont have the voice dial switch like the stock rom did, not sure if its related to that or not. Just did a hard reset and with just Cyberon Voice Speed dial installed I have this problem. I hit the button on the BT headset and it opens the dialer instead of activating the voice speed dial app. any info would be appreciated. thanks.
I had your issue and I really believe it's software related because after a hard reset the bluetooth button started working (activating the native speed dial) again. I've been added apps back in one at a time and so far I'm still okay. I'm guessing DCD's rom may contain software or a registry hack that disables it. I'm not familiar with that rom however so I could be way off.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 01-25-2008, 10:55 AM
justpctech's Avatar
Halfway to VIP Status
Offline
Pocket PC: Evo 4G
Carrier: Sprint
Threadstarter
Location: San Diego, CA
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 621
Reputation: 1174
justpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on repjustpctech is halfway to VIP status based on rep
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
well...if its software related it would have to be the Cyberon voice speed dial software i've been using then, as i've tried it with 3 diff roms now, sometimes it would work, sometimes not. trying to find the factory cab now for it...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 01-26-2008, 09:16 AM
tcolling's Avatar
N00b
Offline
Pocket PC: Verizon XV 6800
Carrier: Verizon
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 37
Reputation: 15
tcolling is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
I have this problem also. I installed MVC and then uninstalled it and I speculate that that is what caused this problem.

Does anyone know how to fix this? I speculate that it's probably some registry setting
that MVC clobbers and doesn't un-clobber when you uninstall MVC.

- Tim
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 01-26-2008, 10:10 AM
xdalaw's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: EVO 4G and Treo Pro
Carrier: Sprint
Location: New England
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 187
Reputation: 70
xdalaw is becoming a great contributor
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quote:
Originally Posted by tcolling View Post
I have this problem also. I installed MVC and then uninstalled it and I speculate that that is what caused this problem.

Does anyone know how to fix this? I speculate that it's probably some registry setting
that MVC clobbers and doesn't un-clobber when you uninstall MVC.

- Tim
I'm in the exact same situation as you. Hope you/we find the answer, as I'd holding out on a hard reset and reinstallation until the new (official) ROM is posted.

If someone had the default registry settings and would export and post them, it would probably restore things to pre-MVC times and hopefully work.

Last edited by xdalaw; 01-26-2008 at 10:56 AM.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 01-26-2008, 11:09 AM
xdalaw's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: EVO 4G and Treo Pro
Carrier: Sprint
Location: New England
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 187
Reputation: 70
xdalaw is becoming a great contributor
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
I'm gonna PM Stroths who I think can get us what we want, per this thread:
http://pdaphonehome.com/forums/ppc-6...-head-set.html
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 01-26-2008, 11:20 AM
stroths's Avatar
VIP & Master of my Domain
Offline
Pocket PC: HTC Evo 4g
Carrier: Sprint
Location: Dallas area
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,370
Reputation: 2008
stroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIPstroths is a VIP
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quote:
Originally Posted by xdalaw View Post
I'm gonna PM Stroths who I think can get us what we want, per this thread:
http://pdaphonehome.com/forums/ppc-6...-head-set.html


I don't have that registry anymore. I quit using the Cyberon or any voice command shortly after I posted that and have flashed a lot of custom roms since then without it.

All I did to get Cody that info was to flash a stock rom and enabled the Cyberon voice command. I then exported the registry.
__________________
Treo 600 -> Treo 650 ->Treo 700p -> Treo 700wx -> Mogul -> Touch Pro -> Touch Pro 2 -> HTC Evo
- [Guide] Get Root access & NAND Unlock your Evo (Full Root)
- My Current AppBrain List

Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 01-26-2008, 12:47 PM
xdalaw's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: EVO 4G and Treo Pro
Carrier: Sprint
Location: New England
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 187
Reputation: 70
xdalaw is becoming a great contributor
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Thanks for the answer/update Stroths. Hopefully someone with an unmodified stock ROM will export the appropriate registry values to the thread.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 02-02-2008, 10:47 AM
xdalaw's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: EVO 4G and Treo Pro
Carrier: Sprint
Location: New England
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 187
Reputation: 70
xdalaw is becoming a great contributor
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
May have found a fix here. This is without having to do a hard reset.
Try installing this .cab file: http://forum.xda-developers.com/show...7&postcount=11
If the version of CVSD is not the newest patched one, try downloading and installing this afterwards: http://www.cyberon.com.tw/Technical3.php
Still testing but seems to be working for my Mogul.
NOTE--May need to remake voice tags, as mine seem to have been erased.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 02-02-2008, 11:07 AM
gotodd's Avatar
Lurker
Offline
Location: CO, USA
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 15
Reputation: 0
gotodd is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
My motto works fine
my jabra BT8040 doesn't
xv6800
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 12:11 AM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com