PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-28-2007, 05:48 PM
impresso's Avatar
Lurker
Offline
Pocket PC: Touch Pro
Carrier: Sprint
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 15
Reputation: 0
impresso is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
What gives?

Sorry if this has been discussed on the site before, i couldn't find it. I am connected to my router but when i start ie it tells me it can't find the page, check name and try again. When i connect it to the desk top for active sync in wifi mode it will work just fine
. Any suggestions or help for that matter?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 12-28-2007, 07:51 PM
rvashi's Avatar
Regular 'Geeker
Offline
Pocket PC: PPC 6700 & Mogul & iPhone
Carrier: Sprint & AT&T
Location: Indiana
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 319
Reputation: 75
rvashi is becoming a great contributor
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Send a message via AIM to rvashi
You might want to make sure that your PPC is getting a good IP address from your router. Check the IP of your Desktop PC and then compare it with the IP address of your PPC. The last (fourth) set of digits should be different, but everything should be the same. If its not the same, then try to reset your router and your PPC. That should help for the most part.

There is also a possiblility that you have MAC filtering on your router which is giving your PPC a 'connected' status but your PPC is giving itself an invalid IP beause your router is not assigning an IP address to your PPC. Look in to that under your router's configuration tools.

Hope this helps to get you started in the right direction for troubleshooting your issue.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-28-2007, 09:50 PM
51Cards's Avatar
N00b
Offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 29
Reputation: 15
51Cards is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Alternately it could be a DNS issue. Try just putting an IP address like this one 204.9.165.226 into Explorer. If the website for Goodmedia comes up then your PPC isn't getting a valid DNS server from your router.
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Titan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 12:07 AM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com