PPCGeeks

PPCGeeks (http://forum.ppcgeeks.com/)
-   HTC Titan (http://forum.ppcgeeks.com/htc-titan/)
-   -   The day my Wi-Fi DIED! (http://forum.ppcgeeks.com/htc-titan/12081-day-my-wi-fi-died.html)

Huggybear 11-19-2007 01:44 PM

The day my Wi-Fi DIED!
 
I just went through the most frustrating experience yet with this phone. I'm with Telus and I've had a number of issues ranging from signal strength (in Toronto - shouldn't be an issue), BT standard issues, dropped calls, a unit that would spontaneously reboot and go into vicious cycles....

So instead of trying to fix the problems Telus sent me a new unit. I have gone through 2 since my initial purchase in March.

This newest problem is the WI-FI doesn't register networks and it doesn't connect to them (it just tells me it's trying to connect). The Wi-Fi symbol appears and it's actively searching...it's just not connecting. Telus tech support figured it was a hardware issue....so they ordered me a 3rd unit within 6 months! Oddly enough when I brought it into the store, it actually picked up their network - and it worked again for about 3 hrs after I brought it home. It stopped working the following day.

Has anyone else had this problem?

biglee 11-19-2007 02:10 PM

Try flashing your rom to a different version. It might be just the Rom causing the issue.

jude_b23 11-19-2007 05:16 PM

I have the same issue. unit picks up the wifi but never really connects. really lame

Huggybear 11-27-2007 12:50 PM

I have been playing with the new p4000 Telus so graciously provided me, and i'm having the SAME issues!

I'm convinced there must have been a software change that made this happen. I've been using several pluggins, but there have been no additions or removals from the time my 2nd or 3rd unit was working to the time it failed. I don't understand how it could be the rom as I haven't altered it from the time things were working. I'll try flashing - what have I got to lose?

Does anyone have any other suggestions?

TheAvatar 11-27-2007 01:57 PM

Your not alone !

I went through 6 ! count em 6 P4000 till I had one that worked correctly!

My first phone had glitchy wifi... worked as fast as a 56k modem.

then it was key failures... keys comming up.. so on and so on.

The WM6 telus update sucks so hard ! try one of the custom roms. (OS only)

read the stickys at the top of this board.


All times are GMT -4. The time now is 12:11 AM.

Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2012 - PPCGeeks.com


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0