PPCGeeks Forums HTC Arrive HTC HD2 HTC Thunderbolt HTC Touch Pro 2 HTC Evo 4G HTC Evo 3D Samsung Galaxy S II Motorola Droid X Apple iPhone Blackberry
Go Back   PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Touch Pro 2 > Android On TP2 > Android On TP2 Development

Notices



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #601 (permalink)  
Old 12-07-2011, 12:46 PM
arrrghhh's Avatar
Testing Extraordinaire
Offline
Pocket PC: HTC Touch Pro 2 (RHOD400)
Carrier: Sprint
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,604
Reputation: 7360
arrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the community
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: [TESTING] - NAND OMGB (1.2.3)

Quote:
Originally Posted by kylanschilling View Post
alright now that i can actually use the phone and test it im noticing im not getting debugging mode for usb

is this dependant on my PC to show up on the phone as in debugging mode? i had reinstalled windows a bit ago but adb seems to be working for me. i can flash and everything no problem

reason im asking is im trying to run logcat to see why my market is crashing. it loads for like 5 seconds or so then i get a force close window and my adb cant see it when androids loaded
Sigh... Set your language to something meaningful in Settings -> Language & Keyboard Settings.

ACL, this really should be squashed. AFAIK it's a simple build.prop change.
Reply With Quote
  #602 (permalink)  
Old 12-07-2011, 12:49 PM
[ACL]'s Avatar
VIP Member
Offline
Pocket PC: tp2
Carrier: Sprint
Threadstarter
Location: NY
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,534
Reputation: 6350
[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: [TESTING] - NAND OMGB (1.2.3)

Quote:
Originally Posted by kylanschilling View Post
alright now that i can actually use the phone and test it im noticing im not getting debugging mode for usb

is this dependant on my PC to show up on the phone as in debugging mode? i had reinstalled windows a bit ago but adb seems to be working for me. i can flash and everything no problem

reason im asking is im trying to run logcat to see why my market is crashing. it loads for like 5 seconds or so then i get a force close window and my adb cant see it when androids loaded
is this the old language bug? did you set your language ?
__________________
Reply With Quote
  #603 (permalink)  
Old 12-07-2011, 12:50 PM
[ACL]'s Avatar
VIP Member
Offline
Pocket PC: tp2
Carrier: Sprint
Threadstarter
Location: NY
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,534
Reputation: 6350
[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community[ACL] is a trusted member of the community
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: [TESTING] - NAND OMGB (1.2.3)

Quote:
Originally Posted by arrrghhh View Post
Sigh... Set your language to something meaningful in Settings -> Language & Keyboard Settings.

ACL, this really should be squashed. AFAIK it's a simple build.prop change.
must have slipped my mind bro.. you have the build prop value on hand ? i'll add it to the list of changes.
Reply With Quote
  #604 (permalink)  
Old 12-07-2011, 01:02 PM
kylanschilling's Avatar
N00b
Offline
Pocket PC: rhod500
Carrier: rogers
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 25
Reputation: 5
kylanschilling is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: [TESTING] - NAND OMGB (1.2.3)

no. it didnt even dawn on me it was that

market is good now. what about the usb debugging part?

just wanna know if my pc could cause the phone to not say usb debugging when usb is plugged in. just the normal usb storage menu and i can enable the storage and access it

dont wanna mess around with my pc if its not that
Reply With Quote
  #605 (permalink)  
Old 12-07-2011, 02:44 PM
mbellot's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: TP2
Carrier: Boost
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 156
Reputation: 135
mbellot is keeping up the good workmbellot is keeping up the good work
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: [TESTING] - NAND OMGB (1.2.3)

Quote:
Originally Posted by kylanschilling View Post
no. it didnt even dawn on me it was that

market is good now. what about the usb debugging part?

just wanna know if my pc could cause the phone to not say usb debugging when usb is plugged in. just the normal usb storage menu and i can enable the storage and access it

dont wanna mess around with my pc if its not that
Did you turn on USB debugging on the phone? (Settings -> Applications -> Development -> USB Debugging)

What you're describing (enabling access to storage) sounds like you have debugging turned off.
Reply With Quote
  #606 (permalink)  
Old 12-07-2011, 02:54 PM
kylanschilling's Avatar
N00b
Offline
Pocket PC: rhod500
Carrier: rogers
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 25
Reputation: 5
kylanschilling is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: [TESTING] - NAND OMGB (1.2.3)

Quote:
Originally Posted by mbellot View Post
Did you turn on USB debugging on the phone? (Settings -> Applications -> Development -> USB Debugging)

What you're describing (enabling access to storage) sounds like you have debugging turned off.
oh yeah its on by default right but i did double check and its on. tried turning it off and on aswell
Reply With Quote
  #607 (permalink)  
Old 12-07-2011, 04:59 PM
trevoroni's Avatar
N00b
Offline
Pocket PC: Touch Pro 2
Carrier: Telus
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 26
Reputation: 10
trevoroni is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: [TESTING] - NAND OMGB (1.2.3)

I updated to the new build last night and still had problems with the panel waking up.
This morning I updated to the newest Verizon radio and haven't had any instances since! Should have updated it a long time ago I guess.
Reply With Quote
  #608 (permalink)  
Old 12-07-2011, 07:26 PM
argenisaz's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: Touch Pro 2 CDMA (RHOD500)
Carrier: Movilnet (Venezuela)
Location: El Tigre, Venezuela
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 73
Reputation: 10
argenisaz is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: [TESTING] - NAND OMGB (1.2.3)

Hi folks!

I don't know if this has anything to do with OMGB or if it's my particular setting, but I can't send email from the gmail app. They appear in outbox with the status "sending" but they never send. I tried both on 3G and wifi with the same results.

Any pointers on how to get logs for this? (I use getlogs app)
Reply With Quote
  #609 (permalink)  
Old 12-07-2011, 08:09 PM
arrrghhh's Avatar
Testing Extraordinaire
Offline
Pocket PC: HTC Touch Pro 2 (RHOD400)
Carrier: Sprint
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,604
Reputation: 7360
arrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the communityarrrghhh is a trusted member of the community
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: [TESTING] - NAND OMGB (1.2.3)

Quote:
Originally Posted by kylanschilling View Post
oh yeah its on by default right but i did double check and its on. tried turning it off and on aswell
I've never had any problems getting the phone to work with adb. Try plugging in different ports on your PC, as was stated make sure you're not in mass storage mode - debug mode won't work if you're in mass storage mode.

Quote:
Originally Posted by argenisaz View Post
Hi folks!

I don't know if this has anything to do with OMGB or if it's my particular setting, but I can't send email from the gmail app. They appear in outbox with the status "sending" but they never send. I tried both on 3G and wifi with the same results.

Any pointers on how to get logs for this? (I use getlogs app)
Well, GetLogs would be an app to... get logs. But I don't know if logs will help, I would clear the cache on the GMail app. This sounds like an app/Android userland problem, nothing wrong with the build. The GMail app has done this to me before on past SD card builds, and that's what fixed it for me. Basically starting from square one on the app.
Reply With Quote
This post has been thanked 1 times.
  #610 (permalink)  
Old 12-07-2011, 08:52 PM
argenisaz's Avatar
PPCGeeks Regular
Offline
Pocket PC: Touch Pro 2 CDMA (RHOD500)
Carrier: Movilnet (Venezuela)
Location: El Tigre, Venezuela
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 73
Reputation: 10
argenisaz is a n00b
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Re: [TESTING] - NAND OMGB (1.2.3)

Quote:
Originally Posted by arrrghhh View Post
Well, GetLogs would be an app to... get logs. But I don't know if logs will help, I would clear the cache on the GMail app. This sounds like an app/Android userland problem, nothing wrong with the build. The GMail app has done this to me before on past SD card builds, and that's what fixed it for me. Basically starting from square one on the app.
Silly me with te getlogs remark I've had a long day.

Thanks for the tip, that solved my problem.
Reply With Quote
Reply

  PPCGeeks > Windows Mobile > WM HTC Devices > HTC Touch Pro 2 > Android On TP2 > Android On TP2 Development

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 03:18 PM.


Powered by vBulletin® ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
©2012 - PPCGeeks.com